Frigörande dans i Varberg

Landa i dig själv och i din kropp- här och nu- och
känn hur din energi och glädje väcks!

INGA DATUM INBOKADE JUST NU
 

Att dansa är att meditera i rörelse. En aktiv meditation där du kan röra dig långsamt eller hoppa så du svettas. Känn in hur musiken gör att din kropp vill röra sig och låt din kropp få röra sig till härlig musik från hela världen. Hela tiden med en medveten andning. Jag guidar gruppen genom hela passet men inspirerar dig att låta din kropp dansa sin egen dans. På dansgolvet är allt tillåtet och du rör dig så som du vill och vilar när du vill.

De flesta tycker att dansklasserna är både roliga och energigivande samt att du blir  mer närvarande och lugn. Det är vtenskapligt bevisat idag att just fri dans har positiva effekter som ökad kroppskännedom, ökad självkänsla, bättre mående, mer kontakt med sig själv och mindre smärta. Det vi rör på förändras. Därför kan frigörande dans vara terapeutiskt!  Mitt mål är att du får uppleva att du verkligen landar i kroppen.
Vi avslutar alltid med djupavslappning och därefter bjuds du på fika.

Kom du som älskar att dansa eller du som aldrig dansat men gärna vill!
Varmt välkommen till den fina samvaro som vi skapar ihop.

Tid: Söndag 18-20
Plats: Friskvårdscentralen Sama Sama, Tofta www.friskvardscentralen.se
Pris: 200 kr
Anmälan/frågor: Anmälan gärna via sms till Paula på 073 731 46 56  Mail: paula@lustinlife.se  
Vägbeskrivning: Toftavägen 112 Från Varbergs centrum: Ta väg 41 mot Veddige och följ skyltningen till Tofta. Det är ett vitt tegelhus med parkering framför på höger sida 200 m efter bygdegården. Från motorvägen: Sväng av vid Varberg Nord, följ skyltning mot Tofta (se ovan).