Lust in Life mobil logo 1

Tantra för alla

TANTRANS MAGISKA MÖTEN
söndag 4/2 2018 Stockholm
singlar och par

Välkommen på en heldag med tantriska magiska möten! Det är närvaro, närhet, att mötas i nuet, djupa andetag, rörelse och energi, att bli berörd och vara i hjärtat.  Du utforskar det tantriska mötet med dig själv och med de andra på kursen. Dagen är för dig som vill utforska tantra med andra människor i ett tryggt och hållet rum. Jag kommer att dela med mig av vackra tantriska övningar som varit viktiga för mig och dagen är öppen för alla både singlar, par, du som har partner hemma eller lever i andra relationsformer. Du är välkommen oavsett kön, ålder, sexuell lägning och oavsett om du är helt ny inför tantra eller erfaren tantrika. Det blir både kortare mingelövningar men framförallt flera längre möten. Kommer du med en partner kan ni välja att göra de flesta övningar ihop om ni vill. 

En dag med Tantrans magiska möten kan innehålla:
-Landa i dig själv och i din kropp
-Djup ögonkontakt och hjärtmöten
-Tid att smälta samman
-Kärleksfulla kommunikationsövningar
-Sinnlig beröring & massage
-Energifyllda andningsövningar
-Utforskande av lekfullhet
-Långa kramar


Kursledare är Paula Nygren på  www.lustinlife.se. Hon  är en passionerad sexsibilitycoach, tantramassör, sjuksköterska och dansinspiratör och har lett uppskattade kurser i många år. Hon har även tantrakurser för par ihop med sin man Henrik.

Varmt välkomna att uforska mer av dig i kärlek. Jag ser fram emot att få guida er i detta!

Tid: Söndag 4/2 Kl 9.30-16
Plats: "Hand and Heart - Isis gudinnetempel" Allahelgonagatan 5, Stockholm
Pris: 950kr / pers eller 750kr för dig med mindre pengar.
Fika finns där men lunch fixar ni själva. Det finns många bra matställen nära och ni kan också ha egen mat i kylskåp som inte behöver värmas. Kylskåp finns men inte micro.  Behöver du boende ordnar du det själv.
Anmälan/frågor: Mail paula@lustinlife.se eller sms/ring 073 731 46 56.
Betalning: När du anmält dig så skickar jag ett bekräftelsemail. Då vet du att det finns plats. Ibland kan det dröja lite innan detta mail kommer. När du fått bekräftelsemailet så betalar du in till swish 123 326 1997 eller bg 276-7127 snarast möjligt, ange namn,datum och kurs. När jag har pengarna på kontot är du helt anmäld och klar att gå på tantrakurs! Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej om det är närmare än 14 dagar innan kursstart. 15- 30 dagar innan återbetalas 50% av avgiften.

♥ ♥ ♥