Lust in Life mobil logo 1

Om Paula


Jag heter Paula Nygren och jag är passionerat intresserad av människor, växande, lust och närvaro. Jag älskar livet och vill gärna dela med mig av min energi till dig och hjälpa dig komma närmare dig själv.

Jag har alltid arbetat med människor, utöver min egna verksamhet arbetar jag som skolsköterska på gymnasiet och som massagelärare. Jag har stor erfarenhet av samtal med både ungdomar och vuxna i olika livssituationer.

Jag älskar att resa och har upplevt många olika kulturer och mött många olika människor. Världens alla länder har så mycket att erbjuda ändå är det resan inåt som jag brinner mest för. Och den kan vi alla göra. Jag har själv gått i terapi, gått kurser och fördjupat mig i meditation, dans, samtal, yoga och tantra. Mina nycklar har jag funnit mycket genom min kropp och min andning. En stor inspiratör har varit den indiska mystikern Osho.

Jag har hittat min väg och vill hjälpa dig att hitta din.

Jag är sjuksköterska, certifierad sexsibilitycoach  (sex och relations coach)  samt diplomerad massör i klassisk och taktil massage. Jag är även utbildad i motiverande samtal, krishantering, KBT, öronakupunktur och jag har undervisat och lett hundratals grupper i dansmeditation, magdans, sex och samlevnad, ångesthantering, yoga, massage och mindfulness samt hållit inspirationsdagar, föreläsningar och möhippor.

Sedan flera år nu håller jag uppskattade kurser i tantra, beröring och sexualitet både för par och singlar. Jag ger olika massagebehandlingar och har coachande samtal kring sexualitet, lust, njutning och relationer.

Jag är gift med Henrik som går den tantriska vägen med mig och kombinerar det med den shamanska vägen och han jobbar med healing och tantramassage på www.soultemple.se. Tillsammans har vi tre barn. Vi håller tantrakurser för par ihop och har workshops på flera festivaler varje sommar.

Du är så välkommen att höra av dig!