Lust in Life mobil logo 1


Sagt av klienter och kursdeltagare


Om massagen och coachningen

"Det här var den skönaste, mest frigörande behandling jag varit på. Jag tror du har förändrat mitt liv"

"Jag känner mig väldigt trygg med dig och du får mig att känna att allt går att prata om, jag skäms inte för något när jag pratar med dig"

"Jag har tagit emot tantramassage av flera olika men du var helt klart bäst, grymt bra. Det kändes att du tyckte om det du gjorde"

"Vill bara tacka för dagens session. Det var precis detta jag sökte. Närheten och lugnet "

"Tack för en magiskt skön måndag förmiddag. Den totala njutning och hängivenhet jag upplevde idag har jag nog aldrig upplevt tidigare"

" Din massage är verkligen fantastisk. Du ger verkligen med hjärtat. Det är bara fantastiskt. Du är där."

"Möttes av ett litet gött leende i badrumsspegeln i morse. Tack för att du hjälpte mig få dit det"

"Trodde aldrig att jag var kapabel att kunna känna så mycket, att kunna njuta så. Det var som om jag kom igen och igen från topp till tå"

 

Om kurser

"Vill tacka för en mycket fin dag tillsammans. En dag jag kommer minnas med värme i hjärtat och hetta i kroppen. Ni är så kärleksfulla ledare. Kram och stort tack"

"Tack Paula ännu en gång för en verkligen magisk dag, sitter på tåget, andas in och njuter av känslan som fortfarande hänger kvar i min kropp. Ser redan fram emot nya tantriska möten!"

" Det var några övningar som var riktigt bra och som vi kände gav oss något, eller egentligen var alla övningarna bra. Allt var väldigt nytt för oss och dagen gav oss verkligen nya tankar och upplevelser. "

"Såhär mycket energi har jag inte haft på tolv år!!"

"Tack så jättemycket! Vi var helt saliga när vi satt i bilen på väg hem. Troligtvis det bästa vi unnat oss och vi kommer gärna på nästa kurs"

"Du har öppnat en ny värld och jag är så tacksam"

 

Om Paula

"Du är en underbar varm och fin människa. Kramen jag fick innan jag skulle gå det var en riktig och äkta kram, precis vad jag behövde, så tack för allt"