Lust in Life mobil logo 1

Sex och samlevnad för skolelever
 

Det här är nog det roligaste jag vet! Jag älskar att få prata sexualitet, lust och relationer med unga!

Jag har arbetat med sex och samlevnads undervisning sedan 2007 och vill gärna förmedla av min kunskap till elever eller personal. Som sjuksköterska har jag en bra bakgrund för att kunna förklara de medicinska bitarna med tex sjukdomar.och preventivmedel. Som sexsibilitycoach har jag erfarenhet av att coacha både par och enskilda kring relationer och lust. Jag har arbetat som skolsköterska sedan 2006 och innan dess arbetade jag i psykiatrin med behandling av beroenden samt i psykiatrin med unga tejejer. Så jag har stor erfarenhet av att möta både det pirrande, nyfikna i utvecklandet av sexualiteten hos unga men har också sett när sexella handlingar har blivit svåra upplevelser.

Min utgångspunkt när jag pratar sex med unga är LUST. Vad är det som gör att vi känner lust? Till vem och av vad känner jag lust? Vad händer i kroppen vid kåthet? Vad händer när vi blir förälskade? Hur kan vi ha säkrare, skönare sex? Hur vet jag om min partner vill eller inte vill? Hur visar jag mitt ja och nej? Vad är bra sex? Sedan kommer även kunskap om könssjukdomar och olagligt sex in samt diskussioner kring könsroller, myter och rykten. Jag generas inte och de får ställa vilka frågor de vill. Jag brukar jobba med att de ställer frågor anonymt på lappar i en låda.

Jag har ett upplägg på tre X 1,5 tim för eleverna som jag tycker är bra. Då hinner vi få med det mesta som jag tycker är viktigt. Jag har även bra förslag på hur lärare i klassen kan förbereda klassen samt sedan fortsätta att arbeta kring ämnet efteråt med tex gruppredovisningar.

Självklart kan jag anpassa mig efter era behov så maila mig er förfrågan med era önskemål så diskuterar vi upplägget!


Bra att veta är att jag lättast kan måndagar och torsdagar samt jämna fredagar men jag kan vara flexibel andra dagar med.

♥ ♥ ♥