Lust in Life mobil logo 1

Dearmorering

Pris Dearmorering 120 min 1.800 kr

Vill du känna dig mer fri? Det här är en djupgående healingbehandling som frigör spänningar och blockeringar genom att jag trycker på olika punkter på din kropp. 

När vi går igenom olika erfarenheter i livet och trauman bygger kroppen upp ett skydd, som en rustning. Det är kanske bra just då men senare ställer detta skydd sig ivägen för vår fulla potential. Därför kan det vara otroligt fint att hjälpa kroppen att frigöra sig, dearmorera kroppen. Dearmoreringen kan upplevas rent fysiskt men även emotionellt, psykiskt, mentalt och energimässigt. 

Sexuell Dearmorering/Yoni Dearmorering

Hela kroppen kan dearmoreras och särskilt för kvinnor kan det vara fantastiskt att arbeta med dearmorering av yonin, könet. För att få en ökad avslappning och känslighet, mer kontakt med den sexuella energin och njutningen.

Behandlingen börjar alltid med ett samtal, första gången blir samtalet längre för att jag ska få en bra bild av av dig och hur du har det. I behandlingen ingår även oftast guidning kring andningen och avslappnande beröring. Om det känns rätt kan jag även kombinera dearmorering med sinnlig tantramassage.

Rummet är varmt och ombonat för att du ska kunna slappna av helt. Alla känslor välkomnas och du kan känna t.ex. sorg, lust eller ilska. Du kan känna dig helt trygg med att jag finns där för dig.