Lust in Life mobil logo 1

Tantramassage

Priser

Tantramassage och samtal 2 timmar 1800 kr

Tantramassage och samtal 3 timmar 2800 kr

Privatkurs i tantramassage för par 2 tim 1800 kr, 3 tim 2800 kr


Tantramassage är en sinnlig, intuitiv massage av hela kroppen som utgår från dina behov. Varje session börjar med ett samtal för att tillsammans komma fram till vad du vill uppleva, din intention med behandlingen avgör hur den läggs upp.

Kanske vill du uppleva mera lust och komma i kontakt med din livsenergi. Eller så längtar du efter att bli hållen och känna dig trygg. Kanske känner du att du vill öppna ditt hjärtat mera. Eller så upplever du dig blockerad och spänd och vill släppa på detta. Kanske vill du få en stund att bara slappna av och njuta, en stund bara för dig. Eller så vill du  helt enkelt utforska olika sorters beröring och lära dig mer om vad du njuter av.

Innan massagen får du landa i din kropp och jag guidar dig i avslappning och andning. I massagen utgår jag sedan från de fyra elementen.
Ofta börjar jag med trygg, jordande beröring, tryck, närhet och att hålla om. De flesta uppskattar mycket långsamma strykningarna med med olja över hela kroppen som är som ett flödande vatten och de lätta luftiga beröringarna med sjalar och fjädrar. Jag kan även använda mer eldig beröring som naglar och smisk för att få igång energin i kroppen. Men varje behandling blir unik och utformas i samråd med dig. 


Rummet är varmt och ombonat för att du ska kunna slappna av helt. Du får gärna vara naken under massagen men jag har kläder på. Massagen upplevs ofta som lustfylld och många kommer i kontakt med en ny sorts lust och pirr i hela kroppen. Alla känslor välkomnas och du kan känna lust men det kan också komma upp t.ex.sorg, glädje eller ilska. Du kan känna dig helt trygg med att jag finns där för dig.