Lust in Life mobil logo 1

Sex- & relations rådgivning

Coachning för ännu bättre relationer, närhet, kommunikation och sex

                                                                                        
Jag är certifierad sexsibilitycoach och sjuksköterska med stor kunskap och erfarenhet av att arbeta med sexualitet och relationer.  Sexsibilitycoachning är coachande samtal kring sexualitet, närhet, lust och relationer. Enskilt eller för par.

Kanske vill du/ni öka lusten? Hitta nya sätt att kommunicera och beröra på?
Utforska vad tantra är?
Hela sexuella sår? Mötas i en trygg miljö? Utveckla relationen? Öva på närhet?
Få nya tekniker? Sex och relationsrådgivning?


Varje coachning börjar med att jag guida dig/er till att landa i kroppen här och nu. Mindfullness och avslappning är alltid en bra start och något som är väldigt uppskattat av de som kommer till mig. Sedan går vi in i ett coachande samtal där vi hittar vad det är du/ni vill jobba med denna session. En viktig del av sessionen är sedan att vi gör övningar som utformas efter det behov som du/ni har. Det kan vara övningar inom t.ex. beröring, massage, andning, tantra, avslappning och kommunikation. 


Jag vill gärna ta dig/er med på en resa där ni kan ha öppna hjärtan och känna er trygga och coachade framåt på livets väg mot ökad livslust.
Första gången du/ni kommer är det bra om vi kan avsätta minst två timmar, sedan gör vi upp hur lång tid varje session ska vara.


Sexsibilitycoachning för par eller enskilt
Pris: 1490 kr för 2 timmar. 

Privatkurser i tantra och tantramassage för både enskilda och par                                                                        Pris: 1800 kr för 2 timmar


"Vad är Sexsibility?
Sexsibility (Sexsibilitet på svenska) innebär att ha sex med sensibilitet. En sexualitet som handlar om närhet, närvaro, tillit, lyhördhet, kraft och hängivelse. En sexualitet där alla våra delar får vara med - vår djuriska kraft, vår mänskliga sårbarhet och vårt andliga ljus....
Målet med Sexsibility-coachning är kunna acceptera och omfamna det som ÄR, tillåta sig att känna det man känner, älska sig själv precis som man är, att njuta mer av livet och känna sig mer levande."
-Lorenzo Stiernquist,  grundare och ansvarig för Sexsibility-coachutbildningen

Mer info om vad sexsibility finns på
www.sexsibility.com