Lust in Life mobil logo 1

Tantra för par - fördjupning på kursgård
 

TANTRA FÖR PAR
FÖRDJUPNINGSHELG

-Sexualmagi & Energiarbete 26-28/9 Sörby Retreatcenter Vessigebro (se info nedan)

-Helande Beröring & Sinnliga Möten 5-7/3 Sörby Retreatcenter Vessigebro  (info kommer)


Sexualmagi & Energiarbete 26-28/9 på Sörby Retreatcenter 
Välkomna på en njutbar resa tillsammans med din partner. Denna helg är till för er att ni som par ska kunna utforska tantrans magi samt att fylla på och ha tid för varandra. Det är en kärleksfull helg där ni kan uppleva ännu större närhet, kärlek, energi och lust. En helg där vi kommer skapa ett tryggt och hållet rum där vi delar med oss av vackra tantriska övningar som varit viktiga för oss på vår väg tillsammans. Kursen passar alla par oavsett ålder, sexuell läggning och oberoende av hur länge ni varit ihop och om ni är erfarna tantriker eller nyligen blivit nyfikna på tantra.
Vi har dagskurser i Göteborg annars och den här längre helgkursen passar er som vill fördjupa er i tantrans magiska värld under fler dagar samt få vara i den fantastiska miljö Sörby erbjuder. Det är bra om ni har mediterat på något sätt tidigare eller provat på tantra men det är inget krav. Man kan delta i kursen påklädd och jobba med energin men vi kommer att välkomna avkläddhet i vissa övningar så ni behöver vara bekväma med andras nakenhet och sexuell energi i rummet. Ni gör alla övningar med er partner och vi kommer varva övningar i salen med övningar som ni gör i avskildhet på era egna rum

Under helgen kommer vi utforska sexualmagi. Ni kommer få möta era inre magiker och skapa magi! Kanske är det något särskilt ni önskar ge näring till i er relation? Ni kommer få fundera på detta, skapa en symbol för det ni önskar och sedan med sexualmagins kraft släppa ut önskan i universum.. Om det fungerar? Absolut! Sexualmagi är ett fantastiskt redskap och därför vill vi dela det mer er!

Kursen kommer också innehålla:
-Tid för tantrisk sammansmältning och njutning
-Tantriska nycklar som öppnar kroppen för mer njutning
-Tekniker för att bygga din egen energi
-Cirkulera energi mellan er på olika sätt
-Utveckla den kärleksfulla kommunikationen
-Få den beröring du vill ha precis som du vill ha den
-Orgasmisk andning
-Mötas och älska i era chakran
-Utforska det vilda och lekfulla
-Skapa en helig cirkel tillsammans
-Vad kan tantra & att älska tantriskt vara
-Sinnlighet & Ömhet
-Närhet & Närvaro

Tid: 26-28/9, Torsdag till Lördag. Start med middag kl 18 på torsdagen. Avslutas kl 16 på lördagen.
(Det kan gå att stanna en natt extra för att bara vara tillsammans och njuta på Sörby hör av er till dem då)
Kursavgift:  4400 kr per person varav 2800 är kursavgift och 1600 kr för kost & Logi. Boende i vackra dubbelrum med sköna sängar och maten är hälsosam vegetarisk mat kärleksfullt lagad med ekologiska råvaror. Pris är inkl 25% moms. 

Kursledare: Paula Nygren och Henrik Bengtsson. Vi har levt, älskat och utvecklats tillsammans sedan 2005 och har tre barn ihop. Paula har företaget www.lustinlife.se  och är passionerad sexsibilitycoach, erfaren tantralärare och dedikerad kroppsterapeut. Henrik har fördjupat sig inom shamanismen och ger kraftfull shamansk healing och inkännande tantramassage samt håller beröringskurser i sitt företag www.soultemple.se

Varmt välkomna att utforska mer av er i kärlek. Vi ser fram emot att få guida er i detta!

Anmälan och frågor:  paula@lustinlife.se, 073-731 46 56