Lust in Life mobil logo 1

Tantra för par - forsättningskurs med fördjupning
 

TANTRA FÖR PAR
FÖRDJUPNINGSHELG

För er som gått någon tantrakurs innan


En helg att verkligen fördjupa ert möte och få mer verktyg att njuta ännu mer av varandra!  Det är en kärleksfull helg där ni får tid att vara med varandra i det trygga rum som skapas. Övningarna gör du med din partner. Vi kommer att fördjupa och fortsätta det ni fått uppleva på tantradagar med oss. Det kommer vara i samma anda men med nya övningar och med en fördjupning. Det är självklart alltid valbart men vi kommer vara mer avklädda. Har ni varit på någon annan tantrakurs än våra går det också bra att anmäla sig till denna.

Helgen kommer bla innehålla:
-Tid för tantrisk sammansmältning och njutning
-Sensuell tantramassage för hela kroppen
-Utforska det vilda ännu mer
-Uppleva polerna maskulinitet och femininitet
-Tekniker för att bygga din egen energi
-Cirkulera energi mellan er på olika sätt
-Utveckla den kärleksfulla kommunikationen
-Smaka på dominans och underkastelse
 m.m.
Kom och njut ännu mer!

Kursledare är Paula Nygren och min man Henrik Bengtsson. Vi har levt, älskat och utvecklats tillsammans sedan 2005 och har tre barn ihop. Paula har företaget   www.lustinlife.se  och är passionerad massör, sexsibilitycoach och kursledare. Henrik har förutom tantran även fördjupat sig inom shamanismen och ger shamansk healing och tantramassage på www.soultemple.se

Varmt välkomna att uforska mer av er i kärlek. Vi ser fram emot att få guida er i detta!

Tid: Just nu inget inbokat datum hör av er vid intresse!

Anmälan/frågor:Mail paula@lustinlife.se   eller sms/ring 073 731 46 56.
Betalning: När ni anmält er så skickar vi ett bekräftelsemail. Då vet ni att det finns plats. Ibland kan det dröja lite innan detta mail kommer. När ni fått bekräftelsemailet så betalar ni in till swish 123 326 1997 eller bg 276-7127 snarast möjligt, ange namn, datum och kurs. När vi har pengarna på kontot är ni helt anmälda och klara att gå på tantrakurs!
Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej om det är närmare än 14 dagar innan kursstart. 15- 30 dagar innan återbetalas 50% av avgiften.

♥ ♥ ♥